Facebook.png
TripAdvisor.png
googlemybusiness.png
instagram.png

@2023 by BrusselsByFoot

GROEPRONDLEIDINGEN EN TEAM BUILDING

Doorheen zijn geschiedenis en specifieke verzoeken van klanten, heeft Brussels By Foot zich gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte ervaringen voor groepen. Dankzij een zekere expertise en een goed gevuld adressenboek kunnen we vandaag rondleidingen en activiteiten aanbieden die specifiek zijn ontworpen voor uw groep op basis van uw verzoeken en uw wensen !

 

Elk bezoek kan worden geleid in het Frans, Engels, Nederlands of Spaans. We passen de inhoud en toespraak indien nodig ook aan de groep aan. School, jeugd, taal-leergroep,…

 

Op basis van een eenvoudig verzoek en een korte uitwisseling creëren we samen uw ervaring !

 

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en vertel ons wat je gelukkig zou maken !

visite guidée alternative à Bruxelles

KIES EEN THEMA

TUSSEN WAT WE AANBIEDEN

1

Herleef, de tijd van een wandeling door de smalle straatjes, de grote stedelijke en sociale strijden die Brussel hebben gemaakt tot wat het vandaag is.

visite guidée bruxelles : brusseleis hier et auourd'hui
Brusseleirs gisteren en vandaag :
zij die Brussel hebben gemaakt

Ontdek de goede, de slechte, de mooie en de lelijke… Al diegenen die Brussel hebben gesmeed sinds Brussels bestaan en tot vandaag !

« Catalogus » Rondleiding

Men moet niet altijd ver zoeken om een goed moment te beleven…

Bent u eerder « Sociale strijden » of « Bekende Brusselaars ? Kies één van onze rondleidingen en we privatiseren het voor u.

We kunnen de rondleiding ook korter maken, langer maken, een thema verdiepen of zelfs verschillende rondleidingen mengen…

2

KIES EEN FORMULE

OM UW ERVARING AAN TE PASSEN

Gulzige rondleiding

De meest gevraagde formule.

Vul uw bezoek aan met één of meerdere « degustatie haltes ».

 

Ons adressenboek bevat de beste ambachtslieden van Brussel. Wij organiseren de pauzes voor u, waarbij we de “Brusselse terroir” voorstellen : proef de beste chocolaatjes in Brussel, test curiositeiten zoals de Pottekeis of de Bloempanch en sluit het bezoek af met een degustatie of een blinde test van Brusselse en Belgische bieren.

All-In rondleiding

VIP service

 

Een restaurantjes na je bezoek, een aperitief, een museumbezoek of een escape game, wij zorgen voor de organisatie en uw dag van A tot Z !

3-gangen wandeling

Geniet van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in 3 verschillende restaurants tijdens de rondleiding !

 

Integreer uw menu volledig aan een rondleiding. Voorgerecht-hoofdgerecht, hoofdgerecht-dessert… 2,3 of 4 gangen, wij creëren uw menu van de dag ‘à la carte’ !

 

Neem een hoofdgerecht in een gastronomisch restaurant, het hoofdgerecht in een Brasserie en de koffie in een oude bistro… of een apéritief ‘à l’Italienne’, een Aziatisch voorgerecht en een Indisch hoofdgerecht, waarom niet !

3

CONTACTEER ONS

WE ORGANISEREN U ERVARING MET U !

- INFO@BRUSSELSBYFOOT.COM

- +32 472 39 82 17

Enkele voorbeelden

Hieronder enkele inspirerende voorbeelden van groepen (privé, vzw of bedrijven) die gebruik hebben gemaakt van onze diensten voor gepersonaliseerde privé rondleidingen.

De coöperatieve vereniging Fairebel in Brussel

De laatste keer dat ze naar Brussel kwamen, gooiden ze duizenden liters melk op het Berlaymont. De bekende boerencoöperatie had gekozen voor een gulzige rondleiding met aperitief door Brussels By Foot voor hun terugkeer naar de hoofdstad. Het aperitief op het einde van het bezoek heeft zich wat verlengd…

Bezoek in kleine groep vrienden

Voor de komst van Amerikaanse vrienden in Brussel wilden Maëlle en Marolline een bezoek buiten de « bekende paden ». Ze kozen, tegen een vriendelijk tarief, voor een privé rondleiding « Brusseleirs van gisteren en vandaag ». Echt Brussel, vertelde ze ons aan het einde van de rondleiding, ook veel geleerd !

De scouts van Mont-Saint-Guibert

Het thema sociale strijden interesseert hen al lang.

Ter gelegenheid van hun dag in Brussel hebben deze jongeren tussen 14 en 20 jaar besloten de rondleiding « 1000 jaren strijd » te privatiseren. Brussels By Foot biedt aantrekkelijke tarieven aan voor jongeren non-profitorganisaties.

Het koor van de Revolutionaire zangen

Dit is het verhaal van een revolutionair koor die een Engels revolutionair koor uitnodigt voor een uitzonderlijk concert in Brussel…

En om je stem op te warmen, niets minder dan een gulzige wandeling doorheen de steegjes van de Marollen.
Het is het laatste gevecht !

Team Building FEDRIS

Het Federale agentschap voor beroepsrisico’s profiteerde van een gastronomisch « All-in »  rondleiding : we verwelkomden hen aan de uitgang van hun escape room en boden hen een rondleiding met degustatie : chocolade, bier, charcuterie, ze namen het volledig pakket! Hun dag eindigden op een ‘apéro-diner’ in een emblematische plek in Brussel.